Serien-Liber-Mundi, Norsk Fantasy, Lytt til kapittel 1, Alene

Serien-Liber-Mundi,
Norsk Fantasy,
Norsk Science Fiction,
Norsk Fantasyforfatter R.R. Kile
Spenningsbøker,
Fremtidskrim
Lytt til Alene! 3. bok i serien Liber Mundi.
Serien Liber Mundi, Norsk Fantasy, Mundi, Norsk Fantasyforfatter R.R. Kile. Norsk Science Fiction, Spenningsbøker, Fremtidskrim.
Serien-Liber-Mundi, Norsk Fantasy Norsk Fantasyforfatter R.R. Kile. Dette er spenning.


Serien-Liber-Mundi, et halsbrekkende eventyr av Norsk Fantasy. Denne 2. boka i Serien Liber Mundi tar oss med inn i et nervepirrende opprør mot Konglomeratet, den 8. verdensdel som består av Dalene, Klosterdalen og Kildedalen, pluss et stort areal med ødeland der ingen bor. Det kommer helt uforberedt på alle. De mener å ha ryddet opp etter det forrige opprøret, at de har kontroll. Dette er Science Fiction, og det er spennende.

Reikin Jernstein

har helgeplaner. Samboeren hans, Livia, har venninnehelg. Han har derfor tenkt å tilbringe helga i Rahangadalen i Urleiven der han på et tidligere tidspunkt har sett løver. Han har bestilt rom langs Rhangafloden, men da han oppdager løver bestemmer han seg for å slå leir og avbestiller rommet.

å observere løver viser seg å være drepende kjedelig. Men han holder ut og legger planer for hvordan han skal lage en forskningsstasjon som Livia også vil sette pris på. Han er nemlig overbevist om at det er løveunger i ei hule han antar ligger der og som er løvinnenes tilholdssted. Hannløva kaller han Domino.

Domino brøler

I det samme hører Reikin et tordnende lyd. Randori demningen gir etter. Vannet fosser rett mot ham. Han får hesten sin Saira inn i skipet. De starter. Skipet er dødt. Nå står det om livet. Det gjelder å redde hesten. Heldigvis har han trent med henne slik at hun kan følge rytter i lufta. Nå blir det viktig at treninga har båret frukt.

Før han aner det befinner Reikin seg i den ene farefulle situasjonen etter den andre. Han står helt alene og verden avhenger av at han greier å ta riktige beslutninger.

Vårt år null er vår sivilasjons endelikt.

Desillusjonert og i den ytterste fortvilelse kommer en ung mann Reikin Jernstein til Dalene. Der finnes det ikke folk. Naturen er fruktbar. Fra denne plassen begynner gjenoppbygginga av den nye verden. Overlevende etter katastrofen står skulder ved skulder og bygger verden sammen. Uheldigvis gjelder det ikke alle. Noen vil gjøre folk til slaver av sin vilje, vil bygge et hierarkisk system der noen bestemmer og de mange lyder.

Det blir en krig mellom disse to fraksjonene.

De gode vinner, de som følger folket i Dalene. Den store gjenoppbygginga og den store krigen ledes fra Konglomeratet. Det er spådd at det en gang skal komme en kistebærer fra Voksteren, en av verdensdelene. Han skal finne en død mann hengen i et tre med øynene stukket ut. Det skal innlede endringsårene. Da skal det ble en endelig krig mellom de som søker makt og de som søker frihet for alle. Denne krigen har nå begynt. Unn deg litt spenning. Bli med på eventyr.


Serien Liber Mundi, Norsk Fantasy, Norsk Scinece Fiction,  Norsk Fantasyforfatter R.R. Kile. Spenningsbøker, Fremtidskrim.
Serien Liber Mundi, Norsk Fantasy, Norsk Scinece Fiction, Norsk Fantasyforfatter R.R. Kile.