Fantasy-Spenning, Serien Liber Mundi. Lytt til kapittel 1 og 2, Ei løvinnes hjerte.

FantasySpenning,
Serien Liber Mundi,
Norsk Science Fiction,
Norsk Fantasy
Spenningsbøker,
Fremtidskrim,
Ei løvinnes hjerte
Norsk Fantasy Forfatter R.R. Kile

Fantasy-Spenning, serien Liber Mundi, Ei løvinnes hjerte

Fantasy-Spenning, en serie som skal bestå av 24 bøker. Ei løvinnes hjerte er den 3. av disse. Vår verden har gått i stykker, og handlinga foregår langt inn i fremtida et sted. Verden er bygd opp for å hindre at det som skjedde ved deres år null aldri skal skje igjen. Dette er Science Fiction og fremtidskrim. Bli med på eventyr!

Da verden brøt sammen, vandret en ung gutt gjennom de veldige ødeleggelsene. Han hadde sett sin familie dø på bestialsk vis. Etter fire års vandring kom han til Dalene, og der fantes det ikke folk. Jorda var fruktbar, gresset var grønt, men det fantes ikke spor av ødeleggelsene fra resten av verden. Dette ble den 8. verdensdel, Konglomeratet. Den besto av to daler og et veldig ødeland, der det ikke bodde noen.

Derfra begynte gjenoppbygginga av verden. Det er Fantasy, og det er spennende.

Folkeverger flyr med belter og sykler, de har luftskip. Skjold kan skjule både skip og sykler for de på bakken og folk som flyr. Dette er Sceince Fiction og spenning.

Det blir laget ei Kistepakt. I hver hver verdensdel oppbevares det ei kiste i en Kistevokter familie. Det følger en spådom med kista. Den utpeker kistebærere. Dette er mennesker som har en spesiell betydning i sin samtid. En dag vi endringsårene komme. Da vil en spesiell spådom peke ut en ung mann som Kistebærer fra verdensdelen, Voksteren. De starter med at det henger en død mann i et tre. Ved det er det spådd at den endelige kampen mellom det gode og det onde starter.


Fantasy-Spenning, Serien Liber Mundi, Science Fiction. Norsk Science Fiction Forfatter R.R. Kile, Spenningsbøker, Fremtidskrim.
Fantasy-Spenning, Serien Liber Mundi, Science Fiction. Norsk Science Fiction Forfatter R.R. KileLytt til Kapittel 1, Ei løvinnes hjerte, Liber Mundi.


Fantasy-Spenning, Lytt til Kapittel 2, Ei løvinnes hjerte, Liber Mundi.
Ved år null sto folk sto skulder ved skulder og bygde verden sammen. Men det gjaldt ikke alle. En gruppe mennesker sluttet seg sammen med en leder. Han ville ha all makt i sin hand, gjøre folket til slaver. Det ble en veldig krig. Folket fra Konglomeratet, og de som hadde sluttet seg sammen med dem, gikk seirende ut.

De bygde en ny verden tuftet på frihet for alle innenfor loven. Det blir spådd at en gang en en fjern fremtid skal det fødes en gutt, en Kistebærer, fra Voksteren, en av de syv verdensdeler. Han skal finne et lik i et tre med utstukne øyne. Ved det innledes endringsårene. Årtusener har gått. Det er en stigende misnøye med hvordan verden styres. Det skjer så stille at ingen merker det. Reikin Jernstein kommer til Dalene. Profetien er oppfylt. Endringårene begynner. Med det starter den endelige kampen mellom det gode og det onde, de som vil ha makt over andre, og de som vil ha frihet for alle, de som vil gjøre folk til slaver av sin vilje, de som vil ha et samfunn tuftet på kjærlighet og god vilje.

Ei Løvinnes hjerte

I denne tredje boka er i serien vil Konglomeratets Sikkerhetsråd sette sin sønn under overvåking. I den nye verden er all overvåking forbudt ved lov. Etter avsluttet termin i utdannelsen som folkeverge nekter han å komme hjem sammen med Reikin og Livia. Livia er hans tvillingsøster og Reikins samboer. Tvillingene led for to år siden mye vondt, trakassering og overgrep. Kobin så sin kjæreste og samboer bli drept. Sikkerhetsråden vil ha Kobin og Livias hjelp til å overvåke sønnen. De nekter.

Da kommer Kobin i hemmelighet til Klosterdalen.

Han har truffet ei jente og trenger Reikin og søsteras hjelp til utstyr. Mora til ei jente han har truffet har forsvunnet. Han har for første gang siden Solaia, kjæresten, ble drept følt interesse for ei jente igjen, og han vil gjerne bistå henne. Konglomeratet har uante ressurser til de tmeste. Reikin har som kistebærer et kort som gjør at han kan benytte seg av alle Konglomeratets tilgjengelige ressurser.

Reikin og Livia går med på å bistå ham. Til faren sier de at de vil holde øye med Kobin likevel siden de har fått en melding fra ham som har gjort dem bekymret. Egentlig skal de ha ferie i leiligheten Kobin har leid for sommeren. En dag kontakter Kobin dem. Han er desperat i stemmen og trenger hjelp. De drar til adressa han har oppgitt, men de finner ham ikke.

Ved det starter den dramatiske handlinga

Hendelser eskalerer. Til slutt vet ingen opp eller med. Er Kobin med på det eller er han et offer. Unn deg litt spenning! Bli med på dette eventyret langt inn i fremtida et sted. Fantasy-Spenning Spenning over hele linja.

Fantasy-Spenning, serien Liber Mundi. Fem bøker er publisert. Kistepakta, Alene, Ei løvinnes hjerte, Vi sank i hav, Lysglimt på snø. Neste bok har arbeidstittel Den røde steinen.
Fantasy-Spenning, Serien Liber Mundi.

Fantasy-Spenning, Norsk Fantasy, Norsk Science Fiction Forfatter R.R. Kile, Norske Spenningsbøker, Fremtidskrim.
Fantasy-Spenning, Norsk Fantasy, Norsk Science Fiction Forfatter R.R. Kile

Neste bok i serien er under utarbeidelse under arbeidstittelen: Den røde steinen.Fantasy-spenning. Serien Liber Mundi. Det er planlagt 24 bøker. Av disse er fem publisert. Neste bok i serien er under utarbeidelse under arbeidstittelen: Den røde steinen.
Fantasy-Spenning. Sjette bok i serien Liber Mundi, Den røde steinen.
Reikin og Livia har bygd seg hus i Ødelandet i Konglomeratet, der de bor sammen med ei datter og dyra sine. Liva er høygravid og venter tvillinger. Reikin er opptatt av at hun vil trenge hjelp i huset, men hun nekter da hun ikke vil ha noen nye, etter dem hun mistet for snart 2 år siden. Tre av deres nære venner ble drept da huset deres i Liljedalen ble sprengt i opprørernes jakt på klonene og Reikin.

Reikin mottar en oppkalling fra Eilin, kona til Konglomaeratets el-råd, Hendti. Han har ikke kontaktet henne, og hun engster seg. Da han ikke har gitt lyd fra seg dagen etter, begynner Reikin å lete etter ham. Teamet hans oppfører seg underlig. Det viser seg at Hendti og sønnen har vært utsatt for opprørere. De er skadet og har blitt tvunget til å oppgi adresser til både Reikins eiendommer og klonenes bosted.

Livredd drar Reikin mot hjemmet sitt.

Det er blod og ødeleggelser, og en dramatisk jakt begynner. Aldri har Reikin blitt satt sånn på prøve av skjebnen.

Unn deg litt spenning. Bli med oss inn i endringsårene, den endelige kampen mellom det gode og det onde, for vi trenger deg.


Da er det bare å glede seg til fortsettelsen.
Fantasy-Spenning, Serien Liber Mundi. Fem bøker er publisert, Kistepakta, Alene, Ei løvinnes hjerte, Vi sank i hav, Lysglimt på snø. Neste bok i serien er under utarbeidelse, under arbeidstittelen: Den røde steinen.
Fantasy-Spenning, Serien Liber Mundi