Om oss

La oss fly på fantasiens vinger,
fly dit det ingen hverdag er.
Der alt er mulig,
alt kan skje.
Du kan bare henge med,
leve med ditt indre kammer,
ha eksistens i noen andres liv,
får slippe fri fra egne krav,
kjenne mot og kraft i brystet,
møte heftig hett begjær,
Døden den er kald og stiv.
Ord de bærer sin magi,
Bøker bringer,
magiens verden,
til mennesker.Libermundi.no er en side som selger bøker i serien Liber Mundi. Serien blir gitt ut av Kilden Forlag og selges som ebok og lydbok.

Foreløpig er de 3 første bøkene kommet ut. De har titlene, Kistepakta, Alene og Ei løvinnes hjerte. Det er planlagt 24 bøker. Serien tar oss med langt inn i fremtida. Vår verden opplevde den norrøne gudeverdens Ragnarok. Alt lå øde. Søsken drepte søsken, venner drepte venner, foreldre drepte hverandre.

Ut av dette vokste en motstandsbevegelse frem med det mål å redde verden. Det ble en veldig kamp. De gode seiret. Kjærlighet og omsorg ble bygd inn i statsforvaltningen. Alle verdensdeler hadde et felles Råd som behandlet saker som gjaldt alle. En felles lov, sørget for likhet mellom alle mennesker. Et felles økonomisk system sørget for broderlighet. Alle hadde frihet innenfor Loven.

I gjenoppbyggingstida ble begrunnelser listet opp for det som hadde gått galt ved år null. Folket skulle sørge for at det aldri gjentok seg. Innimellom vokste det opp misnøye med den rigide forvaltningen der kreative ideer ble stoppet grunnet fortidas hendelser. Ved år null ble det spådd at verden en gang ville komme til endringsårene. Da ville det gå mot et systematisk opprør.

En dag har verden nådd et høyt nivå faglig og materielt. En veldig kamp mellom det gode og det onde initieres. Denne kampen er det bøkene handler om.

Den første boka i serien, Kistepakta, starter denne utviklinga. Folk er uforberedte. Hovedpersonen, som såvidt er fylt atten, opplever utfordrende skrekkelige hendelser. Han er den det sirkler rundt. Bøkene handler om en fjern fremtid, men mye av det som foregår knyttes opp til vår verden og verdener før vår. Målet for de som kjemper på det godes side, er at jorda skal fylles med kjærlighet

For dere som synes ei reise inn i en slik verden høres spennende ut, kan bøkene også søkes opp i bokbasen. De er å få på Haugen bokhandel, Norli, Ark og Ebok.no. Dersom dere har Kindle, bør de kjøpes på Ebok.


Neste bok i serien er, Vi sank i hav.


KILDEN FORLAG
Organisasjonsnummer: 921 560 729
Adresse: Agnesveien 2, 1642 Saltnes
Epost: kile@kildenforlag.no